News of today

Gym, brekkie och sen förmiddagsfika på Gloria Jean's. Det är grymt det.

Idag jobbade jag utan Karin för hon är ledig på lördagar. Det var inte så busy först men sen kl 15 när två personer hade gått hem DÅ började det rulla på. En person sa att jag hade en "strong accent" och undrade var jag kom från. Jag sa: "I am americano bitch" sen spottade jag på golvet. Eller inte. Det är så olika. Jag har fått förfrågan om jag är 100 % aussie, om jag kommer från brazil (man undrar ju hur de tänker med mitt utseende och allt, och 2 ggr dessutom!), om jag är tysk (förståeligt) och oftast frågar de om jag är amerikan. Några få frågar om jag är svensk men då visar det sig oftast att de känner någon från Sverige. Och många när de väl har hört var jag kommer från frågar om det är fint i Switzerland. Man ba ååh. Hehe.

Någon hade gått in i köket idag och snott Kikis nya iphone 4S. Han var helt förstörd. Vilket jag förstår. Sen så drog extraarbetaren (blööö) vid 4 så jag och Kiki fick stänga själva. Sjukt busy. Fick till slut slita ut kontakterna så att jag kunde säga "No more juice today, our machines are unplugged". På vardagarna när jag och Karin stänger med Budi brukar vi gömma oss bakom i lillköket och Budi släcker lamporna så att kunderna går självmant eller ropar "har ni stängt eller?". Och där står de i mörkret. Alltid lika roligt. Haha.

Fick som sagt stänga själva så det var sjukt mycket att göra så vi var tvungna att jobba över en halvtimme. Värsta träningspasset ju. Men det är bara roligt.

Ikväll har jag hört av mig till svenska Ida och undrar om de skulle gå ut. Inte fått nåt svar ännu. Kanske blir ignorerad. Men det är ju bara kul också. Myskvällar ensam kan man ju aldrig få nog av!

Karin är off till sin sista arbetsdag på Cold Rock. Helt sjukt. Hennes SISTA arbetsdag. Vi har två dagar, TVÅ dagar kvar på Toppie. Sen kommer Aaaliiiiccciiiiaa! Woo! Vädret ska vara asdåligt men det blir nog skitbra. Sen drar i ju till Surfers. Sweet.

Nu ska jag dricka lite och mysa för mig själv efter Karins hemmagjorda pizza som var klar när jag kom hem. Asgod! (vi måste ta slut på mjölet haha). Tack för maten, den var god. Hälften spydde, hälften dog.


Kommentarer
Postat av: ali

hahahaha!!!!!!!!! spottade på golvet!!! dör!!

2011-12-03 @ 10:15:59

Kommentera mitt finfina inlägg här:

Och vad heter damen eller herrn?:
Kom ihåg mig?

En liten kontaktmail kanske?: (publiceras ej)

Har du en blogg eller hemsida?:

Varsågod och skriv:

Trackback
RSS 2.0